6909723914 6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα
hero image
 
 
 
 
ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Viostamb | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Viostamb” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμάτα και σε όλη την Νότια Πελοπόννησο.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, σας προσφέρουμε σταμπωτά δάπεδα που αντικατοπτρίζουν την αισθητική, την αντοχή και την καινοτομία, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΜΠΩΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Τα σταμπωτά δάπεδα αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες και γνωστές επιλογές για εξωτερικά διακοσμητικά δάπεδα υψηλής αντοχής, καθώς προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. 
 
     
 
Αισθητική Επιβλητικότητα
Τα σταμπωτά δάπεδα δημιουργούν μια επιβλητική εικόνα που αναδεικνύει κάθε χώρο. Με ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας σταμπωτά δάπεδα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη.
 
     
     
 
Οικονομική Πολυτέλεια
Τα σταμπωτά δάπεδα είναι οικονομική λύση σε σύγκριση με άλλους συμβατικούς τρόπους κατασκευής δαπέδων, ενώ εφαρμόζονται σε κάθε είδους επιφάνεια και δεν παρουσιάζουν καθιζήσεις.
 
     
     
 
Αντοχή & Βιωσιμότητα
Τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας αντοχή στον χρόνο και ανθεκτικότητα σε καθημερινή χρήση.
 
     
     
 
Ευκολία Συντήρησης
Τα σταμπωτά δάπεδα απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναβαθμίστε αισθητικά το χώρο σας
γρήγορα, με χαμηλό κόστος και κορυφαία ποιότητα!

Τα σταμπωτά δάπεδα εφαρμόζονται πάνω σε νωπό μπετόν με τη χρήση ειδικών σκληρυντικών υλικών. Απαιτεί νωπό σκυρόδεμα πάχους 7cm κατά ελάχιστον και σφραγίζεται η επιφάνεια με ειδική ρητίνη.

Οι επιλογές είναι πολλές σε χρώματα και σχέδια και μπορεί να γίνει από παλιό παραδοσιακό στυλ ως μοντέρνο, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ:
  Αυλές & κήπους
  Χώρους Πισίνας
  Κοινόχρηστους Χώρους Πολυκατοικιών
  Ταράτσες
  Πυλωτές
  Χώρους Στάθμευσης - Ράμπες
  Πεζοδρόμια & Πλατείες
αλλά και σε κάθε εξωτερικό χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.
 
     
     
    6909723914