6909723914 6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα
 
 
 
     
  ΕΜΠΕΙΡΟ &
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΥΨΗΛΗΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
     
  ΑΜΕΣΗ &
ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
     
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.  
     
     
  6909723914    
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viostamb
MOUZAKIS IOANNIS | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Viostamb” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1993 στα σταμπωτά και βιομηχανικά δάπεδα καθώς και στο χώρο των μονώσεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Νότια Πελοπόννησο. 

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει με τις καλύτερες λύσεις, ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
   
 
 
 
 
 
Viostamp | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία
     
  ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ


Η επιχείρησή μας, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμάτα και σε όλη την Νότια Πελοπόννησο. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, σας προσφέρουμε σταμπωτά δάπεδα που αντικατοπτρίζουν την αισθητική...

 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ;
 
     
 
  ΜΕΛΕΤΗ
 
Ερχόμαστε στο χώρο σας, για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε, να αναλύσουμε και να αξιολογήσουμε τις δυνατότητές του και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
  ΕΡΓΑΣΙΑ
 
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ξεκινά τις εργασίες δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
 
Ολοκληρώνουμε κάθε έργο μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.