6909723914 6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα
hero image
 
 
 
 
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
Viostamb | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Viostamb” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, ειδικεύεται στην κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων που χαρακτηρίζονται για την υψηλή αντοχή τους καθώς και για την κομψή και μοναδικής αισθητικής που προσφέρουν.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τα βιομηχανικά δάπεδα του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Καλαμάτα, όλη την Μεσσηνία καθώς και όλη την Νότια Πελοπόννησο. 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Τα βιομηχανικά μας δάπεδα προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που ενισχύουν την λειτουργικότητα και την ασφάλεια του χώρου σας.
 
     
 
Αντοχή σε Πίεση & Φορτία
Το βασικό χαρακτηριστικό των βιομηχανικών δαπέδων είναι η υψηλή τους αντοχή σε βαριά φορτία και πιέσεις, καθιστώντας τα κατάλληλα για βιομηχανικούς χώρους όπου χρειάζεται να αντέχουν σε εκτεταμένες επιβαρύνσεις.
 
     
     
 
Ανθεκτικότητα σε Ακραίες Καιρικές Συνθήκες
Η αντοχή τους σε ακραίες καιρικές συνθήκες τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους όπου εκτίθενται σε διάφορα κλιματικά φαινόμενα.
 
     
     
 
Αντιολισθητικά
Η ιδιότητα αυτή είναι σημαντική για την ασφάλεια, ιδίως σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει υγρασία ή εκτεταμένη χρήση νερού.
 
     
     
 
Μεγάλος Χρόνος Ζωής & Εύκολη Συντήρηση
Ο μεγάλος χρόνος ζωής τους τα καθιστά οικονομικά επωφελείς στο μακροπρόθεσμο.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επωφεληθείτε από τα
πλεονεκτήματα των βιομηχανικών δαπέδων!

Τα βιομηχανικά δάπεδα μπορούν να έχουν διάφορες παραλλαγές, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας, εφαρμόζονται σε κάθε είδους επιφάνεια και δεν παρουσιάζουν καθιζήσεις, ενώ προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, προκειμένου να επιλέξετε το ιδανικό χρώματα για τον χώρο σας.

Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις του χώρου αλλά και του προσωπικού σας στυλ, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα ιδανικά βιομηχανικά δάπεδα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Επιλέγοντας την επιχείρησή μας για την δημιουργία βιομηχανικών δαπέδων, επιλέγετε μια συνολική λύση που συνδυάζει αντοχή, ασφάλεια και αισθητική. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε προηγμένες επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ:
  Βιομηχανίες
  Αποθήκες
  Εργοστάσια
  Χώρους Στάθμευσης
  Συνεργεία
  Βενζινάδικα
  Οικίες
αλλά και σε κάθε χώρο. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.
 
     
     
    6909723914