6909723914 6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα
hero image
 
 
 
 
Viostamb
Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Viostamb” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1993 στα σταμπωτά και βιομηχανικά δάπεδα καθώς και στο χώρο των μονώσεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Νότια Πελοπόννησο. 

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθει με τις καλύτερες λύσεις, ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε σταμπωτά δάπεδα που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και αντοχή, βιομηχανικά δάπεδα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε βιομηχανικού χώρου καθώς και εποξειδικά δάπεδα που θα σας εξασφαλίσουν μια μόνιμη και ανθεκτική επιφάνεια που αντέχει σε καθημερινές πιέσεις, χημικά και θερμοκρασιακές μεταβολές.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και την μόνωση του κτιρίου σας, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις για τα δάπεδα αλλά και την μόνωση του κτιρίου σας.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που θα ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.
 
     
     
    6909723914