6909723914 6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα
hero image
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Viostamb | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία


Σε πολλά κτίρια παρουσιάζονται έντονα φαινόμενα υψηλής υγρασίας και μούχλας κυρίως λόγω των ατελειών που εμφανίζονται στην ταράτσα της οικοδομής. 

Η επιχείρησή μας “Viostamb” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της μόνωσης, αναλαμβάνει την μόνωση της ταράτσας σας με ασφαλτόπανο και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εγγυημένα και άμεσα αποτελέσματα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η μόνωση ταράτσας με ασφαλτόπανα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά:
 
     
 
Αδιαπέραστο στο Νερό
Τα ασφαλτόπανα παρέχουν αποτελεσματική μόνωση από το νερό, προστατεύοντας την ταράτσα από τις βροχές και την υγρασία.
 
     
     
 
Ελαστικότητα
Είναι ελαστικά υλικά, που σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας χωρίς να ραγίζουν ή να υποστούν ζημιές.
 
     
     
 
Αντοχή στην Έκθεση στον Ήλιο
Τα ασφαλτόπανα σχεδιάζονται για να αντικατοπτρίζουν την ακτινοβολία του ήλιου, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία στην ταράτσα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
Αποτελεσματικές λύσεις
για την μόνωση κάθε οικίας ή επαγγελματικού χώρου!

Τα ασφαλτόπανα είναι στεγανωτικά φύλλα που χρησιμοποιούνται με απόλυτη επιτυχία στις περιπτώσεις στεγανοποίησης ταρατσών, πυλωτών και άλλων μεγάλων επιφανειών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την σωστή μόνωση του κτιρίου σας.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά του χώρου και δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει σίγουρα και άμεσα αποτελέσματα, εξυπηρετώντας άμεσα την Καλαμάτα, όλη την Μεσσηνία καθώς και όλη τη Νότια Πελοπόννησο.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.
 
     
     
    6909723914