6909723914 6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα
hero image
 
 
 
 
ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
Viostamb | Σταμπωτά Δάπεδα Καλαμάτα Μεσσηνία - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα & Μονώσεις Καλαμάτα Μεσσηνία


Τα εποξειδικά δάπεδα είναι μια ανθεκτική, γρήγορη, ασφαλή και ελκυστική λύση για χώρους εργασίας και επαγγελματικής χρήσης. Η ανθεκτικότητά τους και η εύκολη συντήρηση τα καθιστούν ιδανική επιλογή για χώρους υψηλής κίνησης και απαιτήσεων.

Η επιχείρησή μας “Viostamb” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορεί να αναλάβει την δημιουργία εποξειδικών δαπέδων σε κάθε χώρο, προσφέροντας απεριόριστες επιλογές, άψογη λειτουργικότητα και αξεπέραστη αισθητική.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Τα εποξειδικά δάπεδα αποτελούν μια προηγμένη λύση για κάθε χώρο, ειδικά για επαγγελματικούς χώρους, παρέχοντας μια σειρά από πλεονεκτήματα.
 
     
 
Αντοχή σε Μηχανικές Καταπονήσεις
Τα εποξειδικά δάπεδα μας προσφέρουν εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις, καθιστώντας τα ιδανικά για χώρους με υψηλή κυκλοφορία και βαριά εξοπλισμούς.
 
     
     
 
Αντοχή σε Χημικές Ουσίες
Η χημική αντοχή των εποξειδικών δαπέδων μας τα καθιστά κατάλληλα για χώρους όπου υπάρχει έκθεση σε χημικά, όπως εργαστήρια και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
 
     
     
 
Αισθητική Ποικιλία
Με ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα εποξειδικά δάπεδα μας σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια επιφάνεια που εναρμονίζεται με το αισθητικό σας.
 
     
     
 
Αντοχή σε Υγρασία
Τα εποξειδικά δάπεδα παρέχουν αποτελεσματική μόνωση, αντιστέκονται στην υγρασία και προσφέρουν προστασία από πιθανές ζημιές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επιλέγοντας εποξειδικά δάπεδα,
επιλέγετε μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για τον χώρο σας!

Δάπεδα από εποξειδικές ρητίνες και μικροχαλαζίες σε κάθε πιθανό χρωματισμό. Σε συνδυασμό με πολυουρεθανικές ρητίνες, τα εποξειδικά δάπεδα, είναι τα ιδανικά για πιστοποιητικό Haccp για κάθε τύπου δαπέδου υγειονομικού ενδιαφέροντος με αυστηρές προδιαγραφές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Εμπιστευτείτε τη τεχνογνωσία μας, την άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, για την δημιουργία των εποξειδικών δαπέδων στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ:
  Βιομηχανίες
  Αποθήκες
  Εργοστάσια
  Χώρους Στάθμευσης
  Συνεργεία
  Βενζινάδικα
  Οικίες
αλλά και σε κάθε χώρο. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία, καθώς και την Νότια Πελοπόννησο.
 
     
     
    6909723914